Recensies

Ervaringen van cliënten bij Praktijk Inzicht & Overzicht:

Via een collega kwam ik in contact met Wendy. Ik stond op een punt in mijn leven waarop ik het allemaal even niet meer wist. Wendy gaf me vanaf de intake een veilig en vertrouwd gevoel. Zonder oordeel hielp ze me om inzichten te krijgen in mijzelf en langzaamaan weer te kunnen vertrouwen op mijn gevoel. De inzichten hebben me geholpen om een patroon waar ik in zat te doorbreken. Daardoor zit ik veel lekkerder in mijn vel en heb ik het gevoel zelf weer de touwtjes in handen te hebben. 

Ellen

Na wat zoeken op internet kwam ik de site van Inzicht en Overzicht tegen. Mijn misofonische klachten zijn lastig op te lossen maar Wendy gaf mij vanaf het begin het gevoel iets voor mij te kunnen betekenen. Wendy is een persoonlijkheid waarbij je je snel thuis voelt. Dit in combinatie met haar professionaliteit, kennis van zaken en gedegen aanpak heeft zij mij zeker verder geholpen.

Nico

Voor het proces van afscheid van een werkend bestaan heb ik bewust de ondersteuning van Wendy gevraagd. Een vrouw die haar vak in de vingers heeft en die in vier bijeenkomsten door haar deskundige begeleiding de scherpe kantjes van het proces heeft helpen polijsten .Ik kon de deuren naar een nieuwe toekomst vinden en ben nu bezig op eigen kracht te onderzoeken welke uitdagingen en doelen er voor mij in de toekomst zijn. Wendy, bedankt!  

Ilse

Wendy weet door middel van een directe vraagstelling door te dringen tot je binnenste ziel. De antwoorden zijn meestal geen verassing maar maken wel veel duidelijk. Ik heb al meerdere sessies mogen ontvangen en zeker niet de laatste!!

Sjoerd Feenstra

Via een collega werd ik gewezen op de praktijk Inzicht en Overzicht van Wendy Aarts in Apeldoorn.
Ik werd er welkom geheten door een open en vriendelijk ogende jonge dame.
Tijdens de uitgebreide intake ontstond een vertrouwde sfeer, waardoor ik zin kreeg in het vervolg. De volgende sessies brachten mij zicht op het verleden en  inzicht in mijn valkuilen en kwaliteiten.  Doordat zij goed luistert voelde ik me begrepen en durfde ik me steeds meer open te stellen. De verschillende technieken zorgden ervoor dat het voor mij uitdagend bleef en ik steeds uitkeek naar de volgende afspraak.
Uiteindelijk heb ik onder haar begeleiding een strategie en handvaten voor mijn pad naar de toekomst kunnen uitwerken.
Wendy, bedankt, ik gun veel mensen jouw vakkundige en fijne begeleiding.

Rob van Grinsven

Een veilig gevoel is belangrijk voor mij in therapie. Doordat Wendy mij iedere keer stap voor stap heeft meegenomen in haar werkwijze, heeft ze voor mij iedere sessie weer een veilige situatie weten te creëren. Ze wist mijn behoefte om te begrijpen te bevredigen waardoor ik steeds meer vertrouwen kreeg en beter bij mijn gevoel wist te komen. Ze heeft de therapiesessies geleidelijk weten op te bouwen waardoor ik steeds een stapje dieper durfde te gaan. Bovendien Wendy heeft een groot scala aan interventiemogelijkheden in haar rugzak zitten die ze weet in te zetten op het goede moment. Ze verliest de kern niet uit het oog, maar geeft tegelijkertijd wel ruimte aan wat ik in het moment nodig heb. Ik heb Wendy ervaren als zacht, duidelijk en consequent en ze weet door te pakken op het moment dat het nodig is.

Marloes Kers

In een lastige tijd over gegaan tot een kennismaking met hypnotherapie en hypnotherapeut Wendy, een ontwapenende vriendelijke vrouw. Haar rust, open houding en oordeelsvrije manier van beschouwen & luisteren, maakte dat ik eigenlijk al vanaf de eerste bijeenkomst eerlijk durfde te zijn over hetgeen wat speelde.  Ook als ik zelf worstelde om een en ander te begrijpen, laat staan te verwoorden en mij dus stotterend uitdrukte, bleef Wendy met mij zoeken naar de juiste bewoording die ik door haar steun dan snel kon vinden. Gelukkig (en belangrijk voor mij) was er ook voldoende ruimte voor humor om het enigszins luchtig te houden danwel te relativeren. 
De therapie zelf is een bijzondere ervaring. Helemaal wanneer er middels de trance gepoogd wordt meer in contact te komen met het onderbewuste. Dit ging mij niet altijd even makkelijk af, echter is ook dit prima en bijna even waardevol. Daarbij heb ik het heel prettig gevonden dat ondanks dat e.e.a. mogelijk wat zweverig klinkt, Wendy en daarmee ook de therapie met beide benen op de grond blijven staan, Hollandse nuchterheid. Terugkijkend ervaar ik het bijna grappig dat iets wat ik niet concreet kan beschrijven, mij veel rust, inzicht en overzicht lijkt te hebben gebracht! 

Anoniem

Tijdens mijn burn-out, ben ik bij Wendy terechtgekomen. Haar kracht is dat zij verder kijkt dan de oppervlakte en de klacht an sich. Met laagdrempelige technieken weet ze te komen tot de kern van het probleem. Haar focus ligt niet op het bieden van de oplossing maar op het bieden van inzichten. Het heeft mij erg geholpen bij mijn ontwikkeling en herstel. Haar aanpak is persoonlijk, geborgen en met humor en compassie.

Suzette Hesseling